sirokolevantes

sirokolevantes
Sirokolevantes
Μη κερδοσκοπικό Blog SIROKO LEVANTES. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά το Blog SIROKO LEVANTES.Σας παρέχει πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Κοντά σε συμφωνία η πώληση της Θηλιάς στο Μεγανήσι;



Στην επικαιρότητα επανέρχεται η πώληση του μικρού νησιού  Θηλιά  δίπλα στο Μεγανήσι, αφού πλέον η αγορά κάποιου από τα  μικρά νησιά της Ελλάδας  προτείνεται από ξένες οικονομικές εφημερίδες ως  μοναδική επενδυτική ευκαιρία .

Σύμφωνα με  δημοσίευμα της εφημερίδας  Ελέυθερος Τύπος   από τις 24 Ιανουαρίου 2015 , έχει αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον  για νησιά  στο Ιόνιο,  όπως η νήσος Μόδι, πλησίον της Κεφαλλονιάς, 51 στρεμμάτων, πωλείται έναντι 1,2 εκατ. ευρώ, η νήσος Όμορφη, 1.200 στρεμμάτων, στα 50 εκατ. ευρώ, η Δολίχη, 1.345 στρεμμάτων, στα 40 εκατ. ευρώ και τη Θηλιά, στο Ιόνιο Πέλαγος, 150 μέτρα από το Μεγανήσι που  πωλείται  στα 18 εκατ. ευρώ.
Δικές μας αποκλειστικές  πληροφορίες θέλουν  ένας νέος κύκλος συζητήσεων για την πώληση του πανέμορφου μικρού νησιού  του συμπλέγματος των Τηλεβοϊδων  στο Ιόνιο , να  έχει ανοίξει το τελευταίο δεκαπενθήμερο. Μεγάλο γραφείο Reale Estate Ρωσοκυπριακών  συμφερόντων , έχει αναλάβει για λογαριασμό   Ρώσου μεγιστάνα ,  να διαπραγματευτεί την πώληση της Θηλιάς. Οι συζητήσεις  έχουν προχωρήσει αρκετά, υπάρχει όμως διαφορά  στο τίμημα. Ο  αγοραστής  προσφέρει εκμεταλλευόμενος  και την οικονομική συγκυρία της χώρας πολύ λιγότερα των 18 εκατομμυρίων ευρώ που ζητούν οι πωλητές. Το όνομα του μεγιστάνα καθώς  και η  προσφερόμενη τιμή   δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, όμως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες   οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο.
http://meganisinews.eu/