sirokolevantes

sirokolevantes
Sirokolevantes
Μη κερδοσκοπικό Blog SIROKO LEVANTES. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά το Blog SIROKO LEVANTES.Σας παρέχει πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Ανακαλούνται παρτίδες του Ponstan σε σιρόπι

Ανακαλούνται παρτίδες του Ponstan σε σιρόπι | in.gr

Στην προληπτική απόσυρση του αναλγητικού/αντιπυρετικού φαρμάκου Ponstan σε σιρόπι, προχωρά η φαρμακευτική εταιρεία Pfizer.

Έπειτα από απόφαση της εταιρείας ανακαλούνται όλες τις παρτίδες του πόσιμου εναιωρήματος PONSTAN 50mg/5ml.
Στην απόφαση αυτή προχώρησε για προληπτικούς λόγους. Και αυτό, διότι υπάρχει ενδεχόμενο το σιρόπι να υπερβαίνει τα νέα επιτρεπτά όρια ημερήσιας έκθεσης σε στοιχειακές προσμίξεις μολύβδου. Τα όρια αυτά άλλαξαν σχετικά πρόσφατα και η εταιρεία εναρμονίζεται με τα νέα.
Η απόσυρση δεν αφορά τις υπόλοιπες μορφές του προϊόντος (π.χ. χάπια), καθώς δεν περιέχουν τις συγκεκριμένες προσμίξεις.