sirokolevantes

sirokolevantes
Sirokolevantes
Μη κερδοσκοπικό Blog SIROKO LEVANTES. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά το Blog SIROKO LEVANTES.Σας παρέχει πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Προκήρυξη για θέσεις στο Λιμενικό χωρίς Πανελλαδικές -Πώς θα γίνει η επιλογή



Σε θέσεις μάχης βρίσκονται οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις που ανοίγουν στο Λιμενικό Σώμα. Η προκήρυξη για την πρόσληψη περίπου 200 ατόμων βρίσκεται σε φάση επεξεργασίας και θα αφορά λιμενοφύλακες και δόκιμους σημαιοφόρους.
Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο ότι, όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr, η συγκεκριμένη προκήρυξη θα προβλέπει προσλήψεις μονίμων χωρίς Πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά με μοριοδότηση ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα προϋποθέτει αθλητική δοκιμασία και τουλάχιστον τη γνώση μιας ξένης γλώσσας.


https://www.aftodioikisi.gr/