sirokolevantes

sirokolevantes
Sirokolevantes
Μη κερδοσκοπικό Blog SIROKO LEVANTES. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά το Blog SIROKO LEVANTES.Σας παρέχει πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Το να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου με γνώμονα τη συνείδηση σου είναι η μεγαλύτερη έκφανση της αλήθειας
















 Του Γιάννη Ζαβιτσάνου


Φίλες και φίλοι.
Οι Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι όπως όλοι εσείς που ανελλιπώς μας παρακολουθείτε γνωρίζετε είναι  ένα  ερασιτεχνικό μη κερδοσκοπικό  ενημερωτικό blog που έκανε την παρθενική του εμφάνιση στο διαδίκτυο τον Μάιο του 2014 με ξεκάθαρους  τους στόχους του:

ü  Ανιδιοτέλεια
ü  Υπεύθυνη αντικειμενική ενημέρωση
ü  Σεβασμός στους νόμους την αντικειμενικότητα και την ελευθερία του λόγου
ü  Σεβασμός στην καθημερινότητα του πολίτη
ü  Αποστροφή σε  πολιτικές σκοπιμότητες και γκρίζα τοπία

Κάπως έτσι πορευτήκαμε και συνεχίζουμε να πορευόμαστε μέχρις και σήμερα.
Από την πρώτη ημέρα σας είπαμε ότι δεν είμαστε  δημοσιογράφοι  εκδότες η διαφημιστές. Χημικοί υπήρξαμε και σήμερα συνταξιούχοι. Οικονομικά ευχαριστούμε την ζωή που μας βοήθησε να περνάμε την καθημερινότητα μας με αξιοπρέπεια.
Οι ειδήσεις που σας μεταφέρουμε καθημερινά είναι επιλεγμένες με απόλυτη σοβαρότητα από μεγάλα ειδησεογραφικά blog  και πάντα αναφέρουμε υπεύθυνα την πηγή ενημέρωσης. Ποτέ δεν ταχθήκαμε πολιτικά και ποτέ δεν μιλήσαμε με πολιτικές σκοπιμότητες. Μιλάμε πάντα για θέματα υγείας-πολιτισμού-οικονομικά θέματα- παγκόσμια θέματα- επίκαιρες ενδιαφέρουσες ειδήσεις για το παιδί και τους ανθρώπους της βιοπάλης.
Και για την πόλη μας. Το μεράκι μας, το μεγάλο μας απωθημένο η αντικειμενική ενημέρωση. Άπλετο φως σε θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης ,και πάταξη της παραπληροφόρησης. Ώρες ατέλειωτες από τους μοναδικούς που παρακολουθούν και καταγράφουν με κάθε λεπτομέρεια δέκα και πλέον χρόνια ανελλιπώς τα δημοτικά συμβούλια στοχεύοντας στην αντικειμενική σας ενημέρωση με την προσθήκη της προσωπικής μας απόλυτα  αντικειμενικής και τεκμηριωμένης άποψης θεωρώντας  έτσι ότι οφείλουμε και πρέπει να προστατεύσουμε όλους εσάς από  παραπληροφόρηση και πολιτικές σκοπιμότητες.
Μοναδικό μας κέρδος η δική σας εμπιστοσύνη  με καθημερινή επισκεψιμότητα
4.000 ατόμων.
Τελευταία ασχοληθήκαμε με ένα θέμα που αφορούσε την παιδεία και τα προβλήματα στα σχολεία της πόλης σύμφωνα με τα όσα ελέχθησαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου από γονείς εκπροσώπους φορέων και την αντιπολίτευση. Ακούσαμε καταγράψαμε και σας μεταφέραμε τα όσα διημείφθησαν. Λυπηρά και απολύτως σοβαρά και επικίνδυνα τα όσα ακούσθηκαν σύμφωνα με την αντιπολίτευση τους φορείς αλλά και την δική μας προσωπική άποψη .Λάθος κατά την ταπεινή μας άποψη ο χειρισμός του εν λόγω θέματος από την πλευρά της διοίκησης. Ίσως 9 Απριλίου ακουστούν θετικά μηνύματα για τα σχολεία της πόλης. Το ευχόμαστε.  Για όλα αυτά σας καταστήσαμε ενήμερους σεβόμενοι την δημοκρατία και την ελευθερία της άποψης.
 Το  αρθρο 10 του Συντάγματος παράγραφος 1 αναφέρει: Κάθε πρόσωπο έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης. Το δικαίωμα αυτό περιλαμβάνει την ελευθερία της γνώμης καθώς και της λήψης και μετάδοσης πληροφοριών και ιδεών χωρίς την παρέμβαση οποιασδήποτε δημόσιας αρχής και ανεξαρτήτως συνόρων.
Η ελευθερία της έκφρασης και συνακόλουθα η ελευθερία του τύπου αποτελεί ένα από τα πιο θεμελιώδη κεκτημένα των κοινωνιών καθώς αποτελούν τον κινητήριο μοχλό της λειτουργίας των δημοκρατικών πολιτευμάτων
Ορισμένοι ίσως  και να μην επιθυμούν την ελευθερία του λόγου την διαφορετική άποψη, τον πολιτικό πολιτισμό και την  άλλη φωνή θεωρώντας ίσως παράλογη και επικίνδυνη για τους προσωπικούς τους ; πολιτικούς σχεδιασμούς (αν υπάρχουν ) μια  δημόσια παράθεση πραγματικών γεγονότων .
 Με αίτημα τους το fakebook μας απέκλεισε με το αιτιολογικό ότι δημοσιεύουμε κείμενα με προσβλητικό περιεχόμενο. Ποιοι είναι αυτοί ; Δεν τους γνωρίζουμε. Είναι όμως κάποιοι που αρέσκονται στην παραπληροφόρηση και τον σκοταδισμό  με ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. Νέα ήθη περίεργες και πρωτόγνωρες μεθοδεύσεις πόλωσης και σιωπής παραμονές δημοτικών εκλογών.
Προσπάθησαν κα πέτυχαν όποιοι το έπραξαν να συμπαρασύρουν ατυχώς το fakebook σε μια ενέργεια που δεν μας τιμά σαν κοινωνία, ανοίγοντας ταυτόχρονα νέους δρόμους στο διαδίκτυο.
Η  καθημερινή επισκεψιμότητα  στους Γαλατσιώτικους Αντίλαλους παραμένει σταθερά υψηλή και σας ευχαριστούμε .Συνεχίζουμε με ανιδιοτέλεια την δική σας αντικειμενική και υπεύθυνη  ενημέρωση στην σελίδα μας στο διαδίκτυο μάχιμοι στην πρώτη γραμμή με την ευχή και την ελπίδα οι υπεύθυνοι να καταλάβουν την πραγματικότητα.
Απλά ας θυμούνται οι εραστές της πόλωσης ότι πολλοί ίσως θα ακολουθήσουν και για τους ίδιους τον δικό τους δρόμο. Τον δρόμο που χάραξαν!!!!!!!!!